Novosti

Aug 30 18

Možemo li uopće opstati a da ne ugrozimo okoliš?

Hoćemo li uskoro ostati bez ovakvih staništa ili će staništa ostati a mi ćemo nestati? Što je bolje? Možemo li uopće opstati a da ne ugrozimo okoliš? To je pitanje koje muči znanstvenike i osviještene pojedince!

Opširnije »
Jul 10 18

Mali istraživači podmorja

8. Srpnja u Novom Vinodolskom u “Vili Rustica” održali smo predavanje, radionicu i praktične vježbe malim istraživačima podmorja. Tema radionice bila je “Tehnika u službi čovjeka – disanje i privremeni boravak pod vodom” pa smo učili o povijesti ronjenja, ARA ronilačkom aparatu i ronilačkoj opremi, o funckioniranju ljudskog organizma pod vodom, te o moru i njegovim stanovnicima.

Opširnije »
Jun 26 18

Na putu prema “Plić Krištoforu”

Goran diže jedro u Paškom kanalu na putu prema lokaciji.

Opširnije »
Jun 8 18

Pag i Premuda

Odradili smo već standardnu godišnju eko-akciju na Pagu i u lošoj vidljivosti očistili dio Paškog podmorja. Nedjelja je bila rezervirana za uron na Premudi, te smo se ubacili skupa s opremom u 7 metara veliki gumenjak te zaputili iz Šimuna prema Premudi, kamo smo i stigli za cca 1h.

Opširnije »
May 22 18

Eko Akcija Pag i Premuda

Ovu Subotu, 26.5. organiziramo ekološku akciju čišćenja podmorja u Pagu. Svi članovi RK MAR SUB su dobrodošli i za njih je ronjenje besplatno, a za prijatelje kluba 100kn uz vlastitu opremu. U nedjelju organiziramo nagradni uron, ovisno o vremenu, najvjerojatnije na poznatoj “Katedrali” na Premudi, uz prethodnu najavu za oba dana na info@scuba-pag.com.

Opširnije »