Ronili smo

Nov 29 17

Završen tečaj CMAS R**

Sezonu smo zatvorili tečajem za CMAS R**. Odradili smo uron u modro na 40 metara u lošijim vremenskim uvjetima i naučili kako se nositi s problemima koji nastaju pri takvim zaronima. Također smo odradili vježbe spašavanja unesrećenog ronioca i ronjenja u slaboj vidljivosti te orijentacije kompasom, uz ponavljanja gradiva sa R* i nezaobilaznu teoriju te na kraju klubu pridružili četiri nova ronioca sa dvije zvijezde.
Jun 14 17

Ronjenje na “Bumbištu” i “Fraškeriću”

Zaputili smo se prema Puli istražiti par atraktivnh ronilačkih lokacija, među kojima valja izdvojiti “Bumbište”, te “Fraškerić”, koji se u mnogim vodičima spominje kao jedna od top lokacija u Hrvatskoj. Kratki video prikazuje izlaz iz drugog tunela. “Fraškerić” je prekrasna i vizualno impresivna lokacija s dubinama do 25m.
Dec 1 13

Hodočašće Svetom Nikoli

5. jubilarno hodočašće Svetom Nikoli- 30.11.2013. u Kraljevici. Hodočašće ronilaca Svetom Nikoli postalo je tradicionalno okupljanje ronilaca pri koncu godine. Prigoda je to da za dostojnu zahvalu svecu zaštitniku pomoraca, ronilaca i svih onih koji žive od more i koji svoj život povjeravaju moru i njegovim ćudima. U sklopu ove manifestacije KPA ADRIA slavi i 25 godina samostalnog postojanja i 38 godina sportskog ronjenja u Kraljevici. ORGANIZATORI: GRAD KRALJEVICA I KPA ADRIA PROGRAM: 11:00-12:00 Okupljanje ronilaca na Oštru ispred prostorija KPA ADRIA 12:00-13:30 Podvodno hodočašće 14:00-16:00 Zajednički ručak za sudionike hodočašća (maneštra) 16:00-17:00 Projekcije i predavanja u

Opširnije »