Ronili smo

Jun 26 18

Na putu prema “Plić Krištoforu”

Goran diže jedro u Paškom kanalu na putu prema lokaciji.

Opširnije »
Jun 8 18

Pag i Premuda

Odradili smo već standardnu godišnju eko-akciju na Pagu i u lošoj vidljivosti očistili dio Paškog podmorja. Nedjelja je bila rezervirana za uron na Premudi, te smo se ubacili skupa s opremom u 7 metara veliki gumenjak te zaputili iz Šimuna prema Premudi, kamo smo i stigli za cca 1h.

Opširnije »
Apr 28 18

Jarun – Prebrojavanje svojti i otvaranje sezone

Otvorili smo sezonu na zagrebačkom Jarunu gdje smo u suradnji sa ekipom iz “RK Žabac” zaronili i snimali svojte u jezeru, provjerili opremu za nadolazeću sezonu, a poslije se podružili uz klopu i craft pive iz samoborske pivovare. Vidimo se uskoro i na moru!

Opširnije »
Nov 29 17

Završen tečaj CMAS R**

Sezonu smo zatvorili tečajem za CMAS R**. Odradili smo uron u modro na 40 metara u lošijim vremenskim uvjetima i naučili kako se nositi s problemima koji nastaju pri takvim zaronima. Također smo odradili vježbe spašavanja unesrećenog ronioca i ronjenja u slaboj vidljivosti te orijentacije kompasom, uz ponavljanja gradiva sa R* i nezaobilaznu teoriju te na kraju klubu pridružili četiri nova ronioca sa dvije zvijezde.

Opširnije »
Jun 14 17

Ronjenje na “Bumbištu” i “Fraškeriću”

Zaputili smo se prema Puli istražiti par atraktivnh ronilačkih lokacija, među kojima valja izdvojiti “Bumbište”, te “Fraškerić”, koji se u mnogim vodičima spominje kao jedna od top lokacija u Hrvatskoj. Kratki video prikazuje izlaz iz drugog tunela. “Fraškerić” je prekrasna i vizualno impresivna lokacija s dubinama do 25m.

Opširnije »